Koření & Recepty

Čierna rasca má mierne horkú, citrónovú chuť. Celé alebo mleté semená sa používajú na posypanie jedál. Balení: 500g

TRS Kalonji je tmavší a sladší než běžná jeera. Má oříškovou, zemitou vůni a používá se hlavně do bohatých severoindických kari. Balení: 100g

Hořčičná semínka nebo hořčičný prášek od Rajah mohou být použity jako ochucovadlo do nejrůznějších pokrmů, popřípadě je můžete opražit na pánvi a použít jako posyp.

Sečuánský pepř je aromatická směs koření původem z čínské provincie S'-čchuan. Tato směs se vyznačuje silným a pikantním chuťovým profilem, který je charakteristický pro...

Stručný popis: Mletá paprika má chuť vždy podle toho, z čeho byla vyrobena. Proto se setkáme jak s nepálivou, jemně pálivou, tak i poměrně dost pálivou. Liší se také barvou, od...