Hotová jídla
Nejprodávanější
Tradiční veganský guláš obsahující tři hlavní "zelené" ingredience - hrášek, špenát a listy plískavice. Často se doplňuje ještě kešu oříšky nebo rostlinnou smetanou. Má skutečně...
2755
11812
Navratan korma znamená v překladu "pokrm z devíti klenotů". Zeleninová korma se dříve připravovala pro krále a královny. Obsahuje více druhů zeleniny, které se samozřejmě mohou...
1867
Aloo Choley je oblíbený pokrm z oblasti Punjabi složený z bílé cizrny a brambor. Patří spíše k těm méně pálivějším a v Indii se často konzumuje i ke snídani.
2542
Biryani - klasické indické jídlo z jednoho hrnce. Kombinace kořeněné rýže basmati, zeleniny a popřípadě masa snad nikdy neomrzí! S hotovým biryani od Ashoky máte navíc možnost...
1462
Základem Chana Pulao neboli Cizrnového Pulao je voňavá rýže basmati, cizrna a směs nejrůznějšího indického koření jako jsou například koriandr, zázvor, zelené chilli a kurkuma....
4424
Akce
Základem pokrmu zvaného Dum Aloo jsou celé baby brambory, které se někdy ještě před vařením zprudka orestují, aby jejich chuť byla výraznější. Podávají se s jemnou omáčkou...
1566
Základem Achari Aloo jsou brambory dokonale nachucené směsí originálního a pikantního koření. Brambory totiž mají tu vlastnost, že dokáží skvěle vstřebat chuť ostatních surovin.
3693
Akce
V severní Indii se bez Punjabi Choley se dokonce neobejde žádná svatební hostina! Až tak moc je oblíbené. Jedná se o pokrm z cizrny, která se dlouho vaří s rajčaty, cibulí a...
1461
Akce
Základem pokrmu Saag Aloo jsou brambory a špenát a samozřejmě voňavé indické koření. Hodí se jako příloha k pečenému masu nebo jako samostatné jídlo konzumované s rýží nebo...
2753
Shani Rajma je známý jako pokrm králů. Základem jsou červené fazole, jež se dlouze vaří v rajčatové omáčce se směsí aromatického kořené, dokud krásně nezměknou a nevytvoří...
1562
Paneer Tofu je bohatá pochoutka, která je připravena z čerstvého tofu smíchaném v husté kořeněné omáčce z rajčat. Ideální v kombinací s rýží nebo indickým chlebem.
1885
Tofu ve špenátové omáčce
100% vegetarian
Bez konzervantů
Přípraveno do 4min
1884
Aloo Matar je typický druh indického kari složený z "obyčejných" surovin jako brambory a zelený hrášek, nicméně díky dokonale vyvážené směsi nejrůznějšího koření chutná...
1563
Druh polosuchého indického kari. Jeho hlavní ingrediencí je ibičkovec jedlý neboli okra. Tento druh zeleniny se osmaží na pánvi se směsí koření garam masala, někdy se ještě...
1561
Akce
Základem pokrmu Dal Palak je červená čočka (někdy také lámaná cizrna) a špenát. Opět se připravuje z tradiční směsi indického voňavého koření, někdy se také přidává rajčatové...
2954
Novinka
Tilda předvařená rýže s příchutí kokosu, chilli a citrónové trávy přináší skutečnou chuť orientu.
9955
Rajma Pulao je pokrm, jehož základ tvoří rýže basmati a červené fazole. A samozřejmě směs několika druhů aromatického koření. V indii se těší velké oblibě, neboť se dá jednoduše...
4425
Pav Bhaji je pravděpodobně jedno z nejpopulárnějších a nejrychlejších pouličních jídel. Pav jsou malé indické chleby, které se před podáváním ještě opékají. Místní si doma...
2956
Baigan v překladu znamená lilek. Pokrm Baigan Bharta se připravuje z lilků plněných česnekem, které se pak pečou na otevřeném ohni. Ten se pak smíchá s rajčaty a voňavým...
2953
Akce
V Indii a celé Asii existuje nekonečné množství variací na dal. Možná si ani nelze dát jeden a ten samý dal. Tadka znamená v překladu vznícení – koření a bylinky jsou v tomto...
1886
Dal Makhani se odlišuje od ostatních druhů dalu tím, že obsahuje extra porci másla, což celý pokrm krásně zjemní. Jeho chuť se pak nápadně odlišuje, ačkoli se používají téměř...
2957
Ochutnejte jedinečnou dlouhozrnnou basmati rýži od Tildy, jejíž příprava vám zabere pouhé dvě minutky. Ideální jako příloha k předpřipravenému kari, které si pak s touto rýží...
2950
Pappadum jsou tenké a křupavé indické placky pocházející z indického subkontinentu. Nejčastěji se připravují z cizrnové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží...
25861
Nepochybujeme o tom, že spousta z vás ráda vaří a máte ze sebe dobrý pocit, když si připravíte zdravé a plnohodnotné jídlo do práce. Rozhodně se pak člověk cítí lépe, než když se pouze u oběda ošidí čímkoli, co mu zrovna přijde pod ruku. Nicméně někdy zkrátka není nálada na to poskakovat kolem sporáku a strávit hromady času přípravou jídla na další den. V tuto chvíli se jednoznačně hodí sáhnout po nějaké "hotovce". Jenže ne vždy se hotové jídlo ukáže být jako zdravá varianta, která by mohla nahradit to, co si sami uvaříte. Pokud chcete hotové a kvalitní jídlo, jehož přprava zabere jen 5 minut, můžete vyzkoušet například naše Ashoky, nebo Kohinoor. Věříme, že si z takového množství variand každý vybere ty své!