Hotová jídla
Nepochybujeme o tom, že spousta z vás ráda vaří a máte ze sebe dobrý pocit, když si připravíte zdravé a plnohodnotné jídlo do práce. Rozhodně se pak člověk cítí lépe, než když se pouze u oběda ošidí čímkoli, co mu zrovna přijde pod ruku. Nicméně někdy zkrátka není nálada na to poskakovat kolem sporáku a strávit hromady času přípravou jídla na další den. V tuto chvíli se jednoznačně hodí sáhnout po nějaké "hotovce". Jenže ne vždy se hotové jídlo ukáže být jako zdravá varianta, která by mohla nahradit to, co si sami uvaříte. Pokud chcete hotové a kvalitní jídlo, jehož přprava zabere jen 5 minut, můžete vyzkoušet například naše Ashoky, nebo Kohinoor. Věříme, že si z takového množství variand každý vybere ty své!
Nejprodávanější

Shani Rajma je známý jako pokrm králů. Základem jsou červené fazole, jež se dlouze vaří v rajčatové omáčce se směsí aromatického kořené, dokud krásně nezměknou a nevytvoří...

Základem pokrmu Dal Palak je červená čočka (někdy také lámaná cizrna) a špenát. Opět se připravuje z tradiční směsi indického voňavého koření, někdy se také přidává rajčatové...

Paneer Tofu je bohatá pochoutka, která je připravena z čerstvého tofu smíchaném v husté kořeněné omáčce z rajčat. Ideální v kombinací s rýží nebo indickým chlebem.

Druh polosuchého indického kari. Jeho hlavní ingrediencí je ibičkovec jedlý neboli okra. Tento druh zeleniny se osmaží na pánvi se směsí koření garam masala, někdy se ještě...

Základem pokrmu Saag Aloo jsou brambory a špenát a samozřejmě voňavé indické koření. Hodí se jako příloha k pečenému masu nebo jako samostatné jídlo konzumované s rýží nebo...

Rajma Pulao je pokrm, jehož základ tvoří rýže basmati a červené fazole. A samozřejmě směs několika druhů aromatického koření. V indii se těší velké oblibě, neboť se dá jednoduše...

Aloo Choley je oblíbený pokrm z oblasti Punjabi složený z bílé cizrny a brambor. Patří spíše k těm méně pálivějším a v Indii se často konzumuje i ke snídani.

Baigan v překladu znamená lilek. Pokrm Baigan Bharta se připravuje z lilků plněných česnekem, které se pak pečou na otevřeném ohni. Ten se pak smíchá s rajčaty a voňavým...

Doporučené datum spotřeby: 30.11.2022 (Spotřebujete max. do 01.01.23) Základem pokrmu zvaného Dum Aloo jsou celé baby brambory, které se někdy ještě před vařením zprudka...

V Indii a celé Asii existuje nekonečné množství variací na dal. Možná si ani nelze dát jeden a ten samý dal. Tadka znamená v překladu vznícení – koření a bylinky jsou v tomto...