Celé koření
Nejprodávanější

Černý pepř někteří možná považují za obyčejnou věc. Nicméně se jedná o velmi důležitý druh koření při vaření a to nejen do většiny jídel, ale i do například kořeněného čaje,...

Koriandr je charakteristický hlavně pro arabskou a asijskou kuchyni, kde se hodně používá v čerstvé podobě, neboť v Asii mají koriandru jako u nás třeba petržele.

Pokud jste již byli v Asii a udělali jste, stejně jako já tu chybu, že jste si nepřivezli dostatek kardamonu, nezoufejte! Kardamon od předního výrobce Greenfields vás odnese do...

Hřebíček nám svou vůní evokuje vánoční čas, nicméně toto koření se rozhodně nehodí jen na Vánoce. Pro jeho blahodárné účinky na zdraví byste jej měli zahrnout do vaření a pečení...

Chuť a vůni skořice zná snad každý! Patří pravděpodobně k jednomu z nejoblíbenějších koření na světě. Sice nám evokuje hlavně vánoční čas, ale rozhodně byste ji neměli opomíjet...

Černý pepř někteří možná považují za obyčejnou věc. Nicméně se jedná o velmi důležitý druh koření při vaření a to nejen do většiny jídel, ale i do například kořeněného čaje,...

Tato drobná křupavá semínka s oříškovou chutí byla možná vůbec prvním dochucovadlem známým lidstvu.

Ajwain kmín nebo jinak také kmín caraway. Pochází ze stejné skupiny koření jako třeba fenykl a anýz. Má sladké aroma a používá se převážně v německé, rakouské kuchyni a...

Existuje spousta jídel, která se bez chilli jednoduše neobejdou, a to nejen těch asijských. Chilli zkrátka, ať už v jakékoli podobě, patří do povinné výbavy kuchyně.