Akce&Slevy
Nejprodávanější





Pappadum jsou tenké a křupavé indické placky pocházející z indického subkontinentu. Nejčastěji se připravují z cizrnové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží...

Chuť a vůni skořice zná snad každý! Patří pravděpodobně k jednomu z nejoblíbenějších koření na světě. Sice nám evokuje hlavně vánoční čas, ale rozhodně byste ji neměli opomíjet...

Hnědá čočka pro nás na první pohled rozhodně není žádná exotická potravina, nicméně to neznamená, že byste ji měli v exotických receptech opomenout!

Natco Bombay Sandwich Spread je směs čerstvého koriandru a listů máty, zelených chilli a nádechu kokosu. Je ideální na přípravu sendvičů.

Pikantní marináda pro přípravu oblíbené tikka masaly. Možno použít pro marinování masa bez jakýchkoli dalších příprav!

Hnědá rýže obsahuje více živin než klasická bílá rýže. Tilda dodává hnědou rýži v prvotřídní kvalitě, ať už ji použijete jako přílohu nebo hlavní složku salátu, budete...

V severní Indii se bez Punjabi Choley se dokonce neobejde žádná svatební hostina! Až tak moc je oblíbené. Jedná se o pokrm z cizrny, která se dlouho vaří s rajčaty, cibulí a...

Mandras kari směs byla vytvořena britskými kolonialisty, sama o sobě není indickým výtvorem. Nicméně v ní je použito veškeré koření typické pro asijskou kuchyni. Tento výrobek...

Základem pokrmu zvaného Dum Aloo jsou celé baby brambory, které se někdy ještě před vařením zprudka orestují, aby jejich chuť byla výraznější. Podávají se s jemnou omáčkou...

V Indii a celé Asii existuje nekonečné množství variací na dal. Možná si ani nelze dát jeden a ten samý dal. Tadka znamená v překladu vznícení – koření a bylinky jsou v tomto...