TRS
6308/100
Mandras kari směs byla vytvořena britskými kolonialisty, sama o sobě není indickým výtvorem. Nicméně v ní je použito veškeré koření typické pro asijskou kuchyni. Tento výrobek...
6291
6311/100
Tento druh chilli od značky TRS je extra pálivý. Při jeho dávkování byste měli být obzvlášť opatrní. Dokáže dodat skutečně výraznou chuť, do pokrmu jej stačí přidat skutečně jen...
4647
4665/100
Římský kmín se používá hlavně do ostrých pokrmů, je součástí nejrůznějších druhů kari, přidává se do pečeného masa a v orientálních zemí i jen tak do rýže či kuskusu.
99778
10655/500
Tato nenápadná luštěnina na první pohled rozhodně nezaujme, nicméně cizrna by měla být pro své široké využití a blahodárné účinky zahrnuta velmi často. Přečtěte si níže 9...
113138
6859
Koriandr je charakteristický hlavně pro arabskou a asijskou kuchyni, kde se hodně používá v čerstvé podobě, neboť v Asii mají koriandru jako u nás třeba petržele.
6287
Černý pepř někteří možná považují za obyčejnou věc. Nicméně se jedná o velmi důležitý druh koření při vaření a to nejen do většiny jídel, ale i do například kořeněného čaje,...
4646
6128/100
Chuť a vůni skořice zná snad každý! Patří pravděpodobně k jednomu z nejoblíbenějších koření na světě. Sice nám evokuje hlavně vánoční čas, ale rozhodně byste ji neměli opomíjet...
4885
Červená čočka se vyskytuje v barvách od zlaté, přes oranžovou až po červenou a z druhů čočky má nejsladší chuť s podtónem oříšků.
3779
Mletá paprika má chuť vždy podle toho, z čeho byla vyrobena. Proto se setkáme jak s nepálivou, jemně pálivou, tak i poměrně dost pálivou. Liší se také barvou, od oranžové až po...
6290
6950/500
Hřebíček nám svou vůní evokuje vánoční čas, nicméně toto koření se rozhodně nehodí jen na Vánoce. Pro jeho blahodárné účinky na zdraví byste jej měli zahrnout do vaření a pečení...
1241
Zázvor je velmi všestranné koření. Mnohé směsi koření se bez něj neobejdou, jeho chuť je zkrátka nenahraditelná. V Asii se používá do jídel nejen v čerstvé, ale i sušené formě,...
6326
4652
Luštěninám se lidé někdy vyhýbají kvůli poměrně dlouhé době vaření. Nicméně pokud sáhnete po těchto černých fazolích v plechovce, jídlo máte na stole za pár minut.
3657
Koriandr je charakteristický hlavně pro arabskou a asijskou kuchyni, kde se hodně používá v čerstvé podobě, neboť v Asii mají koriandru jako u nás třeba petržele.
7103/6
6986/1KG
4803/100
Fenykl je velmi užitečný druh semínka, který je součástí nejen nejrůznějších směsí koření, ale má i velmi prospěšné účinky na lidský organismus. Rozhodně byste jej měli zkusit...
1476
Česnek najde využití v mnoha asijských pokrmech. East End sušený česnek si zachovává svou originální vůni, jeho směs je však trochu odlišná od česneku čerstvého. Jednoznačně je...
6293
Pálivá směs sušeného chilli koření dodá jídlu skutečný šmrnc! Při vaření vám stačí přidat skutečně jen špetku a můžete se těšit na hodně výraznou chuť. Určitě je vhodné ze...
4644
Aromatická směs koření složená z koriandru, kurkumy, chilli, kmínu, černého pepře, fenyklu, soli a česneku. Hot madras je indické koření, které je oblíbené v...
6292
Používají se v severoindických zeleninových pokrmech, posypané naanem, jako primární nakládací koření a jako základní složka bengálské směsi pěti koření.
99764
48318
Pappadum jsou tenké a křupavé indické placky pocházející z indického subkontinentu. Nejčastěji se připravují z cizrnové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží...
9908/7
Stránka 1 z 4 -
106 položek celkem