Koření & Recepty, Strana 2
Nejprodávanější


Červený jalapeňo směs je středně pálivá s nádechem sladké papriky. Používejte v mexických pokrmech nebo jako součást koření.

Cumin se používá hlavně do ostrých pokrmů, je součástí nejrůznějších druhů kari, přidává se do pečeného masa a v orientálních zemí i jen tak do rýže či kuskusu.

Kuřecí Manchuri je velmi oblíbený předkrm nejen v Číně. Připravuje se nejčastěji z kuřecího masa, ale existuje třeba i ve vegetariánské verzi, kdy je maso nahrazeno květákem....

Směs kari od výrobce Shan je ideálním pomocníkem na přípravu lahodného kari. Může být použito na maso, zeleninu i na čočkové kari.

Extra pálivá směs sušeného chilli koření a drceného koriandru je ještě o stupeň pálivější než standardní balíček chilli koření, skutečně dodá připravovanému pokrmu šmrnc!

Anýz má nejen omamnou, uklidňující vůni,ale i blahodárné účinky na naše zdraví. V starověkém Římě jen používali jako afrodisiakum, dále pak příznivě působí na trávení a ulevuje...

Sladká příchuť podobná lékořici používaná k vylepšení dortů a ovocných pokrmů

Vytvoří lahodné severoindické jídlo z Paňdžábu, které je jednoduché a snadné na přípravu s přiloženým receptem. Vhodné pro přípravu 4 porcí.

Bílý pepř má mnohem silnější vůni a chuť než ten černý. Používá se tedy hlavně do omáček, na maso a ryby. V asijské kuchyni pak najde uplatnění samozřejmě v kari, kde po dlouhém...

Hořčičná semínka nebo hořčičný prášek od Greenfields mohou být použity jako ochucovadlo do nejrůznějších pokrmů, popřípadě je můžete opražit na pánvi a použít jako posyp.

Bílý pepř má mnohem silnější vůni a chuť než ten černý. Používá se tedy hlavně do omáček, na maso a ryby. V asijské kuchyni pak najde uplatnění samozřejmě v kari, kde po dlouhém...

Peri - peri je barevná směs koření od Greenfields obsahující chilli, česnek a citronovou kůru.

Tato úžasně aromatická směs koření je určená především do ovocných salátů a na pečené ovoce.