Malé, ledvinovité kešu ořechy jsou plody stálezeleného kešu stromu. Kešu ořechy TRS jsou nejen chutnou svačinkou, ale lze je také pražit a použít jako přílohu k kari.
Balení: 100g
Černý pepř někteří možná považují za obyčejnou věc. Nicméně se jedná o velmi důležitý druh koření při vaření a to nejen do většiny jídel, ale i do například kořeněného čaje,...
Stručný popis: Římský kmín se používá hlavně do ostrých pokrmů, je součástí nejrůznějších druhů kari, přidává se do pečeného masa a v orientálních zemí i jen tak do rýže či...
Pokud jste již byli v Asii a udělali jste, stejně jako já tu chybu, že jste si nepřivezli dostatek kardamonu, nezoufejte! Kardamon od předního výrobce Greenfields vás odnese do...
Mouka Bajra má šedivou barvu a mírně ořechovou chuť. Tato mouka se obvykle kombinuje s pšeničnou moukou pro výrobu plochých chlebů, jako je bhakari, thepla a khakhra.
Mouka Ragi je známá pro své velmi vysoké nutriční hodnoty. Ragi je vynikajícím zdrojem vápníku a vlákniny. Protože Ragi neobsahuje lepek, je vhodná i pro osoby s nesnášenlivostí...
Garam masala je pravděpodobně nejoblíbenější a nejrozšířenější směs koření vůbec. Přesné složení se samozřejmě liší region od regionu. Garam znamená "zahřát tělo" a tak má podle...
TRS Mungo fazole: Malé energetické bomby plné bílkovin a vlákniny! Tyto univerzální celé mungo fazole jsou lahodným doplňkem kari, polévek, dalů a dokonce i sladkých pokrmů....
Tato špičková TRS Masala Tandoori nabízí bohatou složku koření, která dodá charakteristickou vůni a chuť asijské kuchyně. Skvělá pro marinování masa – zejména kuřecího – před...
Extra pálivá směs sušeného chilli koření a drceného koriandru je ještě o stupeň pálivější než standardní balíček chilli koření, skutečně dostane do vašeho jídla šmrnc!
Stručný popis: Římský kmín se používá hlavně do ostrých pokrmů, je součástí nejrůznějších druhů kari, přidává se do pečeného masa a v orientálních zemí i jen tak do rýže či...