TRS Červené Fazole 500g

Kód: 4403
Neohodnoceno
Značka: TRS
45 Kč 39 Kč bez DPH
Bude odesláno 29.5 (> 10 ks)
Můžeme doručit do:
24.5.2019

Červené fazole nepochybně na první pohled zaujmou svou výraznou barvou. Mají jemnou chuť a obsahují spoustu prospěšných látek pro lidský organismus. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

TRS Červené Fazole 500g

 I tyto fazole, stejně jako ostatní druhy luštěnin, patří mezi cenné zdroje rostlinných bílkovin, vitamínů a minerálů. Dále pak obsahují vysoké množství vlákniny, která redukuje cholesterol a cukr v krvi. 

Červené fazole mají využití v mnoha světových kuchyní, ať už ve studené či teplé úpravě. Připravíte z nich úžasné letní saláty a pomazánky, ale hodí se i do pořádně pálivého indického kari. 

Obecně od luštěnin se lidí někdy odvrací pro jejich dlouhou dobu vaření. My místo toho doporučíme uvařit si větší množství a nechat v ledničce a použít do více pokrmů. Vzhledem k tomu, že mají pevné zrno, nemusíte se bát, že by skladováním nějak došlo k znehodnocení jejich chuti. 

Návod na přípravu

  1. 3-4 krát propláchněte. 
  2. Namočte v dostatečném množství vody alespoň na 5 hodin. 
  3. Vodu vyměňte a nechte fazole vařit alespoň 10 minut. 
  4. Nechte na mírném plameni dovařit, dokud nebudou fazole změklé.

A kde červené fazole využít? 

  • Pro svou výraznou barvu se vyjímají v nejrůznějších salátech
  • Fazolové burgery - perfektní alternativa k burgerům z masa. 
  • Fazolová pomazánka - z luštěninových pomazánek nemusíte zůstat jen u hummusu. Fazolovou pomazánku můžete dochutit mnoha druhy koření, pro začátek můžete vyzkoušet uzenou papriku, směs koření harissa a/nebo koriandr

V naší nabídce dále pak najdete bílé fazole, fazolky mungo nebo zajímavé černooké fazole. Skvělé na fazolích je, že se dají vesměs všechny použít na stejný způsob, ale jídlo připravené z různých druhů má pokaždé jiný ráz!

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Luštěniny
Hmotnost: 0.5 kg
Kalorie: 1303kj/309kcal
Karbohydráty: 44.1g
Protein: 22.1g
Tuk: 0.2g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: