Patak's
Hotová Tikka masala kari omáčka značky Patak´s. Bohatá, krémová rajčatová omáčka se špetkou kmína a koriandru.
11688
Za názvem brinjal se skrývá lilek. Je použit jako základ v této sladko pálivé pastě.
334801
Hotová omáčka k přípravě jednoho z oblíbených indických pokrmů.
5306
73223
Osvěžující a pořádně pálivá směs nakládaného zeleného chilli, zázvoru a tradičního orientálního koření!
26553
Někdo to rád horké! Vindaloo je pravděpodobně jedna z nejostřejších směsí koření.
2685
Nakládané mango je pravděpodobně jedno z nejoblíbenějších čatní a v Indii a ostatních asijských zemí se používá do mnoha pokrmů. Ať už do kari, masa či nejrůznějším indickým...
2646
Pappadum jsou tenké a křupavé indické placky pocházející z indického subkontinentu. Nejčastěji se připravují z cizrnové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží...
11241
Patak's chutney je vynikající směs štavnatého manga s červeným chilli a zázvorem vhodné především do salátů a k různým druhům indického chleba a placek.
4329
Pasta Tikka Masala je ideální pro přípravu kuřecí masaly.
2676
Jemná kari pasta patří k nejméně pálivějším vůbec. Nicméně její chuť tvořená směsí koriandru, papriky, kurkumy, fenyklu, zázvoru a skořice je velmi zajímavá!
5921
Kombinace vysokého stupně pálivosti a výrazné autentické chuti limetky významně napomůže k dochucení salátů, kari, polévek či pomazánek.
57412
Patak's pálivé chutney je vynikající směs štavnatého manga s červeným chilli a zázvorem vhodné především do salátů a k různým druhům indického chleba a placek.
3585
Manga a limetky – dva z nejpopulárnějších druhů ovoce v jedné skleničce jsou jedinečným gurmánským požitkem.
25893
Čím se liší korma od jakékoli jiné kari pasty? Obsahuje kokos, který dodá voňavý tropický nádech ať už do kari nebo do polévky.
2652
Jemná a lehce nakyslá chuť nakládané limetky rozhodně obzvláštní mnohé asijské pokrmy. Ať už se rozhodnete použít do salátu či přidat do kari místo čerstvé limetky, rozhodně...
5773
Nejtypičtější použití nakládaného česneku je do různých druhů vietnamských polévek.
5712
Pappadum jsou tenké a křupavé indické placky pocházející z indického subkontinentu. Nejčastěji se připravují z cizrnové mouky, která je ještě lehce okořeněná. Obvykle se smaží...
99785
Směs koření, koriandru, papriky a kokosového mléka pro přípravu dokonale vyváženého indického pokrmu.
3356
Autentická směs aromatického koření, zázvoru, tamarindu a česneku vytváří dokonalou svěží marinádu na maso, ať už na grilování či pro přípravu tradičního indického kuřete...
12939
Tradiční kombinace štavnatého manga s kořením a extra chilli rozhodně pořádně okoření každý pokrm, do kterého tuto pikantní pastu použijete!
9822
Aromatická kombinace koření, papriky, koriandru a zázvoru vás rozhodně nezklame.
5897
Dokonalá kombinace jedenácti druhů koření v oleji, který ještě zvýrazní vůni a chuť!
9823
Pokud chcete pastu, pro kterou najdete široké uplatnění v mnoha pokrmech, je to právě Biryani Pasta. Objevte jedinečnou chuť 11 druhů koření!
27122
Směs aromatického koření, papriky, fenyklu a černého pepře zaručí dokonalý požitek z jakéhokoli pokrmu, pro jehož přípravu použijete.
2670
Pataks Garam Masalu můžete použít jak pro přípravu tradiční indické masaly, tak jako marinádu na všechny druhy masa.
2688
Pikantní marináda pro přípravu oblíbené tikka masaly. Možno použít pro marinování masa bez jakýchkoli dalších příprav!
122664
65312
Pasta Kashmiri masala s výraznou chutí chilli a koriandru primárně slouží k přípravě stejnojmenného pokrmu Kashmiri masaly.
26793
Směs aromatického koření, česneku, papriky a kmínu se hodí k přípravě mnoha druhů pokrmů.
580
Stránka 1 z 2 -
32 položek celkem