Ashoka
Ashoka - přední světová značka indických potravin vám přináší kompletní nabídku indických pochoutek připravených k jídlu. Každý recept vzniká pod rukou mistrů kuchařů a přináší bohaté aromatické vůně a chutě.

Shani Rajma je známý jako pokrm králů. Základem jsou červené fazole, jež se dlouze vaří v rajčatové omáčce se směsí aromatického kořené, dokud krásně nezměknou a nevytvoří...

Základem pokrmu Dal Palak je červená čočka (někdy také lámaná cizrna) a špenát. Opět se připravuje z tradiční směsi indického voňavého koření, někdy se také přidává rajčatové...

Paneer Tofu je bohatá pochoutka, která je připravena z čerstvého tofu smíchaném v husté kořeněné omáčce z rajčat. Ideální v kombinací s rýží nebo indickým chlebem.

Druh polosuchého indického kari. Jeho hlavní ingrediencí je ibičkovec jedlý neboli okra. Tento druh zeleniny se osmaží na pánvi se směsí koření garam masala, někdy se ještě...

Základem pokrmu Saag Aloo jsou brambory a špenát a samozřejmě voňavé indické koření. Hodí se jako příloha k pečenému masu nebo jako samostatné jídlo konzumované s rýží nebo...

Rajma Pulao je pokrm, jehož základ tvoří rýže basmati a červené fazole. A samozřejmě směs několika druhů aromatického koření. V indii se těší velké oblibě, neboť se dá jednoduše...

Aloo Choley je oblíbený pokrm z oblasti Punjabi složený z bílé cizrny a brambor. Patří spíše k těm méně pálivějším a v Indii se často konzumuje i ke snídani.

Baigan v překladu znamená lilek. Pokrm Baigan Bharta se připravuje z lilků plněných česnekem, které se pak pečou na otevřeném ohni. Ten se pak smíchá s rajčaty a voňavým...

Doporučené datum spotřeby: 30.11.2022 (Spotřebujete max. do 01.01.23) Základem pokrmu zvaného Dum Aloo jsou celé baby brambory, které se někdy ještě před vařením zprudka...

V Indii a celé Asii existuje nekonečné množství variací na dal. Možná si ani nelze dát jeden a ten samý dal. Tadka znamená v překladu vznícení – koření a bylinky jsou v tomto...

Tradiční veganský guláš obsahující tři hlavní "zelené" ingredience - hrášek, špenát a listy plískavice. Často se doplňuje ještě kešu oříšky nebo rostlinnou smetanou. Má skutečně...

Pikantní, pálivé česnekové čatní vyrobené ze zdravého olivového oleje. Skvělé na sendviče.

Osvěžující a pořádně pálivá směs nakládaného zeleného chilli, zázvoru a tradičního orientálního koření!
Stránka 1 z 2 - 53 položek celkem