TopOp

Tento poměrně vzácný druh soli se používá převážně v kuchyních zemí Asie, například v Bangladéši, Indii, Pakistánu a hlavně pak Nepálu. Skvěle slouží hlavně k dochucování...

Chuť a vůni skořice zná snad každý! Patří pravděpodobně k jednomu z nejoblíbenějších koření na světě. Sice nám evokuje hlavně vánoční čas, ale rozhodně byste ji neměli opomíjet...

Většinou seženete koření garam masala již v namleté formě, nicméně jednoznačně se hodí mít doma i koření v celku. Můžete jej opražit a pak namlít, chuť garam masaly pak bude...

Existuje spousta jídel, která se bez chilli jednoduše neobejdou, a to nejen těch asijských. Chilli zkrátka, ať už v jakékoli podobě, patří do povinné výbavy kuchyně. Název ptačí...
Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem