Toto vydatné jídlo se skládá ze šťavnatých červených fazolí, aromatických koření, másla, smetany a rajčat. Toto mírně kořeněné jídlo je vynikající, pokud se podává s čerstvě...
Základem tohoto pokrmu jsou čerstvý sýr (neboli paneer) a špenátové pyré. Dochucené směsí koření Garam Masala a česnekem. Hotové a velmi zdravé jídlo na stole za dvě minutky.
Aloo Matar je typický druh indického kari složený z "obyčejných" surovin jako brambory a zelený hrášek, nicméně díky dokonale vyvážené směsi nejrůznějšího koření chutná...
Paneer Tofu je bohatá pochoutka, která je připravena z čerstvého tofu smíchaném v husté kořeněné omáčce z rajčat. Ideální v kombinací s rýží nebo indickým chlebem.
Haldirams Cornflakes Mix je připraven z křupavých kukuřičných lupínků, smažených arašídů, kešu oříšků, rozinek, které vytváří lahodnou a aromatickou směs.
Základem pokrmu Dal Palak je červená čočka (někdy také lámaná cizrna) a špenát. Opět se připravuje z tradiční směsi indického voňavého koření, někdy se také přidává rajčatové...
Murukku je delikátní snack vyroben z rýžové mouky, čočky a dalších lahodných koření. Tento název pochází z tamilského slova "zkourcený" a to svoji jediečnou chuť.