Zázvor lékařský (Zingiber officinale) je kořen rostliny pocházející z jihovýchodní Asie, která se po...
Blog
Čínské knedlíčky, známé také jako jiaozi, jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů čínské kuchyně, kter...
Japonské matcha palačinky s čokoládovým sirupem jsou originální a lahodnou kombinací tradiční japons...
Indonéské špízy satay s arašídovou omáčkou jsou jedním z nejoblíbenějších a nejznámějších pokrmů ind...
Proč jsou fermentované potraviny (jako kimči) dobré pro trávení? Kvašené potraviny, jako je kimči, ...
5 častých chyb při vaření s kokosovým mlékem Kokosové mléko je skvělým přírodním zdrojem pro mnoho ...
5 rychlých a snadných asijských receptů pro náročné dny Asijská kuchyně je bohatá na různé chutě a ...
Tradiční asijské koření e a jeho léčivé účinky Tradiční asijské koření je nejen základem mnoha chut...
Jak vybrat a použít tofu v různých asijských receptech Tofu je tradiční asijská potravina vyráběná ...
Thajské ananasové kari s krevetami: kari s krevetami, ananasem a zeleninou ve smetanové omáčce s exo...