Vážení zákazníci, skladové zásoby u objednaného zboží budou dostupné od 19.5. Děkujeme za pochopení

East End Garam Masala Celé koření

Kód: 2508/100 2508/400 2508/700 Zvolte variantu
Neohodnoceno
Značka: East End
43 Kč 119 Kč 249 Kč od 43 Kč 37 Kč bez DPH 103 Kč bez DPH 217 Kč bez DPH od 37 Kč bez DPH
Dostupné od 21.5 (> 10 ks) Dostupné od 21.5 (1 ks) Dostupné od 21.5 (1 ks) Zvolte variantu
Varianta

Většinou seženete koření garam masala již v namleté formě, nicméně jednoznačně se hodí mít doma i koření v celku. Můžete jej opražit a pak namlít, chuť garam masaly pak bude mnohem výraznější. Dále se pak skvěle hodí jako dekorace při servírování pokrmů, například kari s rýží a plackami!

Detailní informace

Detailní popis produktu

East End Garam Masala Nemleté (100g - 400g - 700g)

Garam masala je pravděpodobně nejoblíbenější a nejrozšířenější směs koření vůbec. Přesné složení se samozřejmě liší region od regionu. Garam znamená "zahřát tělo" a tak má podle tradiční ajurvédy tato směs také fungovat. Vyzkoušejte garam masalu od předního světového výrobce koření East End. 

Složení této směsi se liší vždy podle regionu v závislosti na místních preferencí či osobní chuti. Mnozí si totiž tuto směs koření připravují doma, čímž vytvoří naprostý originál. Není pak čemu se divit, že pokrmy připravené z garam masaly vlastně nikdy nemohou chutnat stejně, i kdybyste přesně sledovali recept. 

V některých receptech se navíc obzvlášť hodí, abyste ještě přidali čerstvé bylinky, citron nebo limetku. 

Několik nápadů, kam koření garam masal použít: 

  • do polévky z pečené zeleniny nebo luštěnin 
  • na pečené brambory
  • Baigan Bharta - indický pokrm ve stylu kari, jehož základem je lilek
  • k ochucení rýže
  • kuřecí tikka masala
  • do marinády na maso při grilování

Vidíte, že využití má naprosto široké. Již brzy najdete na našem blogu spoustu receptů!

 

Složení: Koriandr, Kmín, černý pepř, skořice (cassia), zázvor, černý kardamon.

Doplňkové parametry

Kategorie: Celé koření
Země původu: Pákistán

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: